Vepřové kotlety po myslivecku

50 min.
Česká republika

Ingredience

    • 4kusyVepřové kotlety
    • 2lžíceOlej stolní
    • 200gramůHouby čerstvé
    • 1decilitrVíno bílé
    • 4lžíceKečup
    • 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
13 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
240 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné, na plátky nakrájené houby dusíme v malém množství osolené vody.
  • 2
    Z omytých kotlet odsekneme kosti, kotlety naklepeme, okraje nařízneme a maso po obou stranách opečeme na rozehřátém oleji.
  • 3
    Měkké kotlety přendáme na talíře, na pánev přidáme kečup, víno, koření, okapané houby a krátce povaříme.
  • 4
    Kotlety osolíme a přelijeme šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.