Vepřové kotlety s cibulí
25 min.
Ingredience
- 600gramůVepřové kotlety
- 1lžíceSádlo vepřové škvařené
- 2lžíceOlej rostlinný
- 3kusyCibule
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 50mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
343 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
20 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté vepřové kotlety naklepeme, osolíme a oepčeme na sádle z každé strany asi 3 minuty. Vyjmeme a necháme na teplém místě.
- 2V jiné pánvi osmahneme na oleji oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli.
- 3Ve výpeku po kotletách rychle povaříme trochu vody.
- 4Na každou kotletu rozetřeme trochu hořčice, navršíme osmahnutou cibuli a kotlety přelijeme šťávou z pánve.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.