Vepřové kotlety s cibulí

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
343 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
20 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté vepřové kotlety naklepeme, osolíme a oepčeme na sádle z každé strany asi 3 minuty. Vyjmeme a necháme na teplém místě.
  • 2
    V jiné pánvi osmahneme na oleji oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli.
  • 3
    Ve výpeku po kotletách rychle povaříme trochu vody.
  • 4
    Na každou kotletu rozetřeme trochu hořčice, navršíme osmahnutou cibuli a kotlety přelijeme šťávou z pánve.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.