Vepřové kotlety s medovou marinádou

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
17 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
445 mg
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli najemno nastrouháme a smícháme s vinným octem, olejem, medem, solí a pálivou paprikou.
  • 2
    Kotlety omyjeme, mírně naklepeme a na okrajích nařízneme. Potřeme je připravenou směsí a necháme v chladu několik hodin odležet.
  • 3
    Kotlety opékáme na pánvi nebo na rožni po obou stranách a během pečení je potíráme zbylou marinádou.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.