Vepřové kotlety s šalotkou
30 min.
Ingredience
- 8kusůŠalotka
- 6kusůVepřové kotlety
- 10kusůTymián čerstvý
- 0,5lžičkaSůl mořská
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 50gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
479 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
18 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
12 g
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Maso opláchneme a osušíme. Očištěné šalotky nakrájíme najemno.
- 2Na 20 g rozpuštěného másla 8 – 10 minut opékáme na silnějším plameni dozlatova za častého míchání šalotku.
- 3V další pánvi na zbylém másle prudce opékáme kotlety, po každé straně asi 5 minut. Kotlety osolíme a opepříme hrubě mletým pepřem.
- 4Tymián promícháme se šalotkami a podáváme s kotletami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.