Vepřové kotlety s šalotkou

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
479 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
18 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
12 g
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso opláchneme a osušíme. Očištěné šalotky nakrájíme najemno.
  • 2
    Na 20 g rozpuštěného másla 8 – 10 minut opékáme na silnějším plameni dozlatova za častého míchání šalotku.
  • 3
    V další pánvi na zbylém másle prudce opékáme kotlety, po každé straně asi 5 minut. Kotlety osolíme a opepříme hrubě mletým pepřem.
  • 4
    Tymián promícháme se šalotkami a podáváme s kotletami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.