Vepřové kotlety se zelím a smetanou
80 min.
Ingredience
- 2kusyVepřové kotlety
- 1lžíceSádlo škvařené
- 250gramůZelí červené - sterilizované
- 1lžičkaMouka pšeničná hrubá
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 0,13litrSmetana 12% (konzumní)
- 0,5kusCibule
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
358 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
23 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, osolené a naklepané kotlety a opečeme je na obou stranách.
- 2Potom přisypeme papriku, podlijeme a dusíme do poloměkka. Přidáme zelí, osolíme a když kotlety změknou, zalijeme je smetanou smíchanou s moukou. Nakonec ještě krátce povaříme.
- 3Podáváme s houskovými knedlíky nebo s chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.