Vepřové kotlety v medovo-pomerančové marinádě

24 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
567 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
28 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
421 mg
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety i s kostí očistíme, lehce po okraji nařežeme a z obou stran namočíme do marinády. Maso vložíme do mísy a pod fólií necháme alespoň hodinu marinovat.
  • 2
    Marinované kotlety položíme na olejem potřený rošt, na grilu předehřátém na střední teplotu grilujeme po každé straně asi 7 minut. Během grilování potíráme zbylou marinádou.
  • 3
    Na marinádu v misce smícháme rozehřátý med, strouhanou pomerančovou kůru, pomerančovou šťávu, hořčici, prolisovaný česnek a sójovou omáčku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.