Vepřové ledvinky nakyselo

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
516 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
30 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
866 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ledvinky podélně rozpůlíme, očistíme, omyjeme a necháme asi 15 minut máčet ve studené vodě. Potom je osušíme a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Oloupanou, na kostičky nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na másle, přidáme ledvinky a opékáme je asi 8 minut. Podlijeme trochou vody a dusíme doměkka.
  • 3
    Zakysanou smetanu rozkvedláme s moukou, přidáme k ledvinkám a chvíli povaříme. Pokrm podle chuti přisolíme a přikyselíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.