Vepřové maso Kung-pao

40 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
813 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
62 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso opláchneme, nakrájíme na kostičky, osolíme a promícháme s částí máčeného škrobu a vejci. Necháme chvíli odležet.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme olej a za stálého míchání maso opečeme. Přidáme pražené arašídy a čili papričky, zamícháme a zalijeme zálivem z vývaru, sójové omáčky, glutasolu, cukru, zbylého škrobu a vína. Vše zamícháme a krátce podusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.