Vepřové maso Kung-pao
40 min.
Ingredience
- 150mililitrůOmáčka sójová
- 1000gramůVepřová kýta
- 10gramůSůl
- 300gramůOřechy burské pražené
- 100gramůCukr krupice
- 20gramůGlutasol
- 30gramůChilli paprička
- 300mililitrůOlej stolní
- 120mililitrůVíno bílé
- 100mililitrůHovězí vývar základní
- 200gramůSolamyl
- 200gramůVejce slepičí
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
813 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
62 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Vepřové maso opláchneme, nakrájíme na kostičky, osolíme a promícháme s částí máčeného škrobu a vejci. Necháme chvíli odležet.
- 2Na pánvi rozehřejeme olej a za stálého míchání maso opečeme. Přidáme pražené arašídy a čili papričky, zamícháme a zalijeme zálivem z vývaru, sójové omáčky, glutasolu, cukru, zbylého škrobu a vína. Vše zamícháme a krátce podusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.