Vepřové maso na celeru

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
344 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
26 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
478 mg
Cukr
366 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a nasucho opečeme. Přidáme očištěný, jemně nakrájený celer, podlijeme vodou a dusíme.
  • 2
    Když je maso měkké, necháme vydusit šťávu, zaprášíme nasucho opraženou moukou, zředíme vodou a povaříme.
  • 3
    Nakonec do hotového pokrmu přidáme kousek másla.
  • 4
    Místo celeru můžeme použít jiný druh zeleniny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.