Vepřové maso na celeru
60 min.
Ingredience
- 240gramůVepřové maso libové
- 40gramůCeler bulvový
- 10gramůMáslo čerstvé
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
344 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
26 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
478 mg
Cukr
366 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a nasucho opečeme. Přidáme očištěný, jemně nakrájený celer, podlijeme vodou a dusíme.
- 2Když je maso měkké, necháme vydusit šťávu, zaprášíme nasucho opraženou moukou, zředíme vodou a povaříme.
- 3Nakonec do hotového pokrmu přidáme kousek másla.
- 4Místo celeru můžeme použít jiný druh zeleniny.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.