Vepřové maso na pivě
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1špetkaKmín celý
- 500gramůVepřové maso libové
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 5kusůNové koření celé
- 1lžičkaSůl
- 30gramůSádlo škvařené
- 2decilitryPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
446 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
34 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
601 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Na rozehřátém sádle usmažíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, kmín a nové koření.
- 2Zamícháme, podlijeme vodou (2-3 lžíce) a pivem. Dusíme doměkka.
- 3Připravíme si jíšku z másla a mouky, zamícháme ji do masa a dodusíme.
- 4Odstraníme kuličky nového koření.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.