Vepřové maso s červeným zelím a jablky
80 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 3kusyJablka
- 1kusZelí hlávkové červené
- 0,5kilogramVepřové maso libové
- 0,5šálekVíno červené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
441 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
23 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
5 g
Cukr
20 g
Postup přípravy
- 1Maso omyjeme, osolíme a upečeme do poloměkka. Přidáme na proužky nakrájené zelí a dusíme společně doměkka.
- 2Potom přidáme nahrubo nakrouhaná jablka, přisolíme a vše ještě podusíme.
- 3Nakonec přilijeme víno a necháme přejít varem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.