Vepřové maso s cibulovou natí

30 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
25 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na malé plátky.
  • 2
    V míse metlou rozmícháme ve vodě Solamyl a vaječný bílek, přidáme nakrájené maso, promícháme, necháme odležet.
  • 3
    Nať z mladých cibulek opláchneme, necháme okapat a rozkrájíme na 3 - 5 cm dlouhé kousky.
  • 4
    V pánvi rozehřejeme olej, na něm prudce smažíme pokrájené naložené maso. Když maso zbělá, přidáme nakrájenou cibulovou nať , kterou ihned posolíme, aby rychleji změkla. Smažíme za stálého míchání, když nať začne vadnout, přidáme sójovou omáčku a Vegetu. Směs stále mícháme a ještě malou chvíli smažíme. Podle chuti osolíme, ještě jednou důkladně promícháme, rozdělíme na servírovací talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.