Vepřové maso s houbami a pórkem
35 min.
Ingredience
- 600gramůPórek
- 100gramůHouby čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 400gramůVepřové ve vlastní šťávě
- 1šálekVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
30 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Z konzervy oddělíme sádlo a osmahneme na něm očištěné houby nakrájené na plátky.
- 2Přidáme očištěný, na nudličky nakrájený pórek a osmažíme. Podlijeme trochou vody, zaprášíme moukou a pod pokličkou dusíme téměř doměkka.
- 3Maso dobře prohřejeme a přidáme do pórku. Vše společně podusíme, případně osolíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.