Vepřové maso s houbami a pórkem

35 min.
Česká republika

Ingredience

    • 600gramůPórek
    • 100gramůHouby čerstvé
    • 1špetkaSůl
    • 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
    • 400gramůVepřové ve vlastní šťávě
    • 1šálekVoda pitná
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
30 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z konzervy oddělíme sádlo a osmahneme na něm očištěné houby nakrájené na plátky.
  • 2
    Přidáme očištěný, na nudličky nakrájený pórek a osmažíme. Podlijeme trochou vody, zaprášíme moukou a pod pokličkou dusíme téměř doměkka.
  • 3
    Maso dobře prohřejeme a přidáme do pórku. Vše společně podusíme, případně osolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.