Vepřové maso s jablky a švestkami

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2440 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
37 g
Sacharidy
542 g
Vláknina
61 g
Cukr
326 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na 4 plátky, naklepeme je a mírně osolíme.
  • 2
    Vždy na jeden plátek položíme oloupané, nakrájené jablko a namočené, odpeckované švestky. Druhým plátkem přikryjeme a spojíme párátkem.
  • 3
    Maso pečeme na cibuli zpěněné na másle. Při pečení plátky podléváme vývarem a mlékem.
  • 4
    Hotovou šťávu podle chuti okyselíme citronovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.