Vepřové maso s játry

60 min.
Česká republika

Ingredience

    • 2kusyCibule
    • 400gramůVepřová plec
    • 200gramůJátra vepřová
    • 1kusFeferony
    • 1lžičkaSůl
    • 4lžíceOlej rostlinný
    • 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
29 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
903 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme omyté, na hranolky rozkrájené maso a játra, očištěnou, nasekanou feferonku, mírně podlijeme vodou. Za občasného podlévání dusíme do měkka. Nakonec hotový pokrm podle chuti osolíme.
  • 2
    Podáváme s opečenými bramborami nebo hranolky a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.