Vepřové maso s játry
60 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 400gramůVepřová plec
- 200gramůJátra vepřová
- 1kusFeferony
- 1lžičkaSůl
- 4lžíceOlej rostlinný
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
29 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
903 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme omyté, na hranolky rozkrájené maso a játra, očištěnou, nasekanou feferonku, mírně podlijeme vodou. Za občasného podlévání dusíme do měkka. Nakonec hotový pokrm podle chuti osolíme.
- 2Podáváme s opečenými bramborami nebo hranolky a zeleninovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.