Vepřové maso s koprem

15 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
358 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
28 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
305 mg
Cukr
224 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé plátky.
  • 2
    V míse metlou ve vodě rozmícháme Solamyl a vejce, přidáme rozkrájené maso, promícháme a necháme odležet.
  • 3
    Kopr opláchneme, necháme okapat a krájíme na přibližně 5 cm dlouhé kousky.
  • 4
    V pánvi rozehřejeme olej, na něm prudce osmahneme naložené plátky masa. Když maso zbělá, přidáme nakrájený kopr a směs za stálého míchání smažíme. Když kopr začne vadnout, přidáme sójovou omáčku, kmín a Vegetu. Směs stále mícháme, podle chuti přisypeme sůl a přilijeme ocet. Vše na závěr ještě jednou důkladně promícháme, rozdělíme na servírovací talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.