Vepřové maso s medovými ořechy
45 min.
Ingredience
- 110mililitrůVoda pitná
- 50gramůOřechy vlašské
- 5lžicMáslo čerstvé
- 50mililitrůBrandy peach
- 2lžíceMed včelí
- 1lžičkaSůl
- 600gramůVepřové kotlety
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
564 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
42 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
858 mg
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Ořechy spaříme v horké vodě, pak je oloupeme a nasekáme.
- 2Kotlety zprudka osmažíme na másle, osolíme je, pokapeme brandy a opékáme, dokud se alkohol neodpaří. Poté přidáme ořechy, med a 110 ml vody. Po deseti minutách vyndáme maso a omáčku vaříme do vypaření poloviny tekutiny.
- 3Do hotové omáčky přidáme máslo a promícháme. Maso s omáčkou ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.