Vepřové maso se sýrem

30 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1kusCibule
    • 1špetkaPaprika mletá sladká
    • 1špetkaSůl
    • 120gramůSýr Moravský bochník 45%
    • 400gramůVepřové ve vlastní šťávě
    • 4lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
446 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
37 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
444 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z konzervy oddělíme sádlo a zpěníme na něm jemně nakrájenou cibuli. Přimícháme mletou papriku a rajčatový protlak. Za stálého míchání krátce osmahneme.
  • 2
    Ke směsi přidáme maso a dobře prohřejeme. Na talíři posypeme každou porci nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.