Vepřové maso se sýrem
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaSůl
- 120gramůSýr Moravský bochník 45%
- 400gramůVepřové ve vlastní šťávě
- 4lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
446 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
37 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
444 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Z konzervy oddělíme sádlo a zpěníme na něm jemně nakrájenou cibuli. Přimícháme mletou papriku a rajčatový protlak. Za stálého míchání krátce osmahneme.
- 2Ke směsi přidáme maso a dobře prohřejeme. Na talíři posypeme každou porci nastrouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.