Vepřové maso se zelím a smetanou

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
435 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
37 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme kmín, špetku papriky a omyté, na kostky nakrájené maso. Osolíme, podlijeme vývarem a dusíme.
  • 2
    Omyté zelí nakrájíme na proužky a dusíme na oleji. Během dušení přilijeme kyselou smetanu.
  • 3
    Udušené zelí smícháme s masem a ještě chvíli podusíme.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.