Vepřové maso v rajčatové šťávě
50 min.
Ingredience
- 1lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
- 240gramůVepřové maso libové
- 100gramůRajčatová šťáva
- 100gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 1kusCitrony
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 10mililitrůOlej stolní
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
27 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na nudličky, osolíme, prosypeme moukou a zprudka opečeme na rozpáleném oleji.
- 2K masu přilijeme rajčatovou šťávu, zakapeme citronovou šťávou a podusíme.
- 3Hotový pokrm opepříme, přidáme worcester, hrášek a necháme jen prohřát.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.