Vepřové maso v rajčatové šťávě

50 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
    • 240gramůVepřové maso libové
    • 100gramůRajčatová šťáva
    • 100gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
    • 1kusCitrony
    • 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 10mililitrůOlej stolní
    • 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
27 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na nudličky, osolíme, prosypeme moukou a zprudka opečeme na rozpáleném oleji.
  • 2
    K masu přilijeme rajčatovou šťávu, zakapeme citronovou šťávou a podusíme.
  • 3
    Hotový pokrm opepříme, přidáme worcester, hrášek a necháme jen prohřát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.