Vepřové na žampionech
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 0,5litrVoda pitná
- 1špetkaPepř černý celý
- 1kusPolévkové kostky Vitana
- 500gramůŽampiony čerstvé
- 400gramůVepřové maso libové
- 1kusBobkový list
- 3lžíceOlej stolní
- 2lžíceJíška instantní
- 1špetkaNové koření celé
- 250mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
542 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
45 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Osmahneme cibuli na oleji a přidáme nakrájené maso. Osmahneme, osolíme a opepříme, poté dusíme pod pokličkou.
- 2Přilijeme půl litru horké vody, přidáme masox, celý pepř, nové koření, bobkový list a vaříme na mírném ohni.
- 3Po přilití vody přidáme očištěné, pokrájené žampiony.
- 4Směs vaříme, dokud není maso měkké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.