Vepřové na žampionech

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
542 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
45 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Osmahneme cibuli na oleji a přidáme nakrájené maso. Osmahneme, osolíme a opepříme, poté dusíme pod pokličkou.
  • 2
    Přilijeme půl litru horké vody, přidáme masox, celý pepř, nové koření, bobkový list a vaříme na mírném ohni.
  • 3
    Po přilití vody přidáme očištěné, pokrájené žampiony.
  • 4
    Směs vaříme, dokud není maso měkké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.