Vepřové na zelenině

205 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
255 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
18 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na nudličky pokrájíme vepřové maso a dáme na talíř. Smícháme v misce polovinu sójové omáčky a polovinu cukru, víno, pastu z kukuřičné mouky a nalijeme směs na vepřové maso, promícháme, aby se maso pokrylo marinádou, a necháme 15 minut marinovat.
  • 2
    Mrkev, papriku a čínské zelí nakrájíme na proužky. Rozehřejeme ve woku olej a smažíme na něm minutu vepřové nudličky, poté je vyndáme a udržujeme stranou teplé. Přidáme mrkev, papriku, čínské zelí, pokrájenou jarní cibulku a zázvor a dvě minuty smažíme za neustálého míchání. Přidáme zbývající cukr, sůl, vepřové maso, zbylou sójovou omáčku a vodu a promícháme. Necháme dvě minuty povařit.
  • 3
    Hotový pokrm okamžitě podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.