Vepřové plátky na kmíně

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
698 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
54 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso naklepeme a mírně osolíme, vložíme na zpěněnou cibulku s kmínem a opečeme po obou stranách. Podlijeme a povaříme.
  • 2
    Šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, po zhnědnutí podlijeme a povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 28. 7. 2015
Vepřové plátky na kmíně
Klasický recept na hotovku. Oleje stačilo malinko méně, masa dávám 120 g na porci a méně kmínu, ale to záleží na chuti. Před podáváním procedím. Opečené maso se zalije jen malým množstvím vody a podle potřeby se přidává v průběhu dušení. Místo vody je dobré použít vepřový vývar z kostí.