Vepřové plátky po středomořsku

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
349 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
20 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
691 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zálivka: Cibuli nasekáme najemno, česnek utřeme. Sójovou omáčku smícháme s bílým vínem, lžící oleje, cibulí a česnekem. Zálivku ochutíme lžičkou zázvoru a špetkou soli. Zálivku důkladně promícháme a vepřové plátky masa zálivkou potřeme.
  • 2
    Maso: Připravené plátky vepřového masa necháme v lednici alespoň hodinu uležet. Potom plátky masa opékáme buď na pánvi na rozehřátém oleji, nebo na otevřeném ohni na rožni. Pečené maso podáváme horké se sezónní zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.