Vepřové plátky sterilované ve slaném nálevu
255 min.
Ingredience
- 1kilogramVepřové maso libové
- 1litrVoda pitná
- 20gramůSůl
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
397 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
30 g
Sacharidy
1 g
Vápník
21 g
Železo
4 g
Postup přípravy
- 1Maso očistíme, vykostíme, opláchneme, nakrájíme na plátky a ty mírně naklepeme. Kosti a kůže dobře povaříme v osolené vodě. Maso rozdělíme do sklenic, zalijeme horkým nálevem z vařených kostí a ihned zavíčkujeme.
- 2Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 180 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.