Vepřové po řecku

80 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
376 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
27 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
772 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso osolíme a udusíme doměkka na celeru, nakrájeném na nudličky.
  • 2
    Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme.
  • 3
    Měkké maso nakrájíme na plátky a na talíři je ozdobíme nasekaným, natvrdo uvařeným vejcem, plátkem citronu a posypeme nastrouhaným sýrem. Pokrm zjemníme kouskem másla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.