Vepřové ragú s květákem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
559 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
44 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Květák uvaříme v osolené vodě a rozdělíme ho na růžičky.
  • 2
    Cibuli nakrájíme, osmahneme na másle, zasypeme moukou a vymícháme světlou jíšku, zředíme vodou z květáku.
  • 3
    Uvaříme na hustou omáčku, okořeníme, přilijeme smetanu a žloutek. Nakonec vložíme maso z konzervy a květák. Prohřejeme a podáváme.
  • 9
    ¨

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.