Vepřové ražniči
25 min.
Ingredience
- 750gramůVepřová kýta
- 3lžíceOlej stolní
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Postup přípravy
- 1Maso očistíme a nakrájíme přes vlákno na malé řízky. Poté je zlehka naklepeme, osolíme a potřeme olejem.
- 2Připravené maso pokládáme na rozpálený rošt a pečeme na každé straně 3 minuty.
- 3Plátky masa můžeme ovšem také napíchat na kovové jehlice střídavě s plátky slaniny a cibule. Ovšem poté maso opékáme o něco déle.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 16. 10. 2016
Vepřové ražniči
Dělala jsem ražniči podle bodu 3. v postupu. Připravovala jsem na grilovací pánvičce, kterou jsem slabě přetřela olejem.. Na jednu porci je docela dost masa, množství jsem o trochu snížila a maso jsem ještě opepřila. Palec nahoru.🙂