Vepřové ražniči

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
449 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
33 g
Vápník
36 mg
Železo
2 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme a nakrájíme přes vlákno na malé řízky. Poté je zlehka naklepeme, osolíme a potřeme olejem.
  • 2
    Připravené maso pokládáme na rozpálený rošt a pečeme na každé straně 3 minuty.
  • 3
    Plátky masa můžeme ovšem také napíchat na kovové jehlice střídavě s plátky slaniny a cibule. Ovšem poté maso opékáme o něco déle.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 16. 10. 2016
Vepřové ražniči
Dělala jsem ražniči podle bodu 3. v postupu. Připravovala jsem na grilovací pánvičce, kterou jsem slabě přetřela olejem.. Na jednu porci je docela dost masa, množství jsem o trochu snížila a maso jsem ještě opepřila. Palec nahoru.🙂