Vepřové ražniči s játry
30 min.
Ingredience
- 4kusyCibule
- 250gramůJátra vepřová
- 100gramůAnglická slanina
- 1kusPaprika sterilovaná
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 250gramůVepřová panenka
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
543 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
41 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté vepřové maso nakrájíme na 8 špalíčků, naklepeme je, potřeme olejem, opepříme a necháme chvíli odležet.
- 2Maso osolíme a napichujeme na jehly střídavě s kousky očištěných jater, kousky slaniny a papriky a čtvrtkami oloupané cibule.
- 3Ražniči opékáme po obou stranách na rozehřátém oleji celkem asi 10 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 10. 11. 2015
Vepřové ražniči s játry
Ražniči jsem připravovala z kýty jak je uvedeno v poznámce, brambory jsem měla vařené ve slupce a jelikož jsem měla více porcí, tak jsem pekla v troubě. Papriku jsem použila čerstvou. Při přípravě na pánvičce bude více vyhovovat panenka a všechny ingredience bych na jehly dala volněji, aby se vše dobře propeklo. Za mě palec nahoru.