Vepřové řízky se šunkovou gratinádou

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
484 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
34 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
109 mg
Cukr
249 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, na okrajích nařízneme, osolíme, poprášíme mletou paprikou a moukou. Řízky po obou stranách opečeme na rozehřátém oleji, následně přendáme do pekáčku.
  • 2
    Maso pokryjeme směsí rozšlehaných vajec, nasekané šunky, nastrouhaného sýru a soli. Gratinujeme pod grilem nebo v silně vyhřáté troubě, až se sýr začne tavit a povrch zrůžoví.
  • 3
    Podáváme s vařenými bramborami a čerstvou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.