Vepřové s omáčkou saté

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
645 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
50 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
8 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkve pokrájíme na tenké tyčinky. Rozehřejeme olej v předehřátém woku a osmahneme na něm pokrájené vepřové nudličky, pokrájenou cibuli, jeden stroužek česneku a vše smažíme 5 minut. Přidáme mrkev, pokrájenou papriku, chřest, zelené fazolky a dalších 5 minut smažíme.
  • 2
    Na saté omáčku dáme do rendlíku arašídové máslo, vločky chilli, kokosové mléko, rajčatový protlak a zbylý česnek a vše prohřejeme, aby se vše spojilo.
  • 3
    Hotovou masovou směs přelijeme omáčkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.