Vepřové se zelenými fazolkami
30 min.
Ingredience
- 1lžíceOmáčka ústřicová
- 2lžíceVoda pitná
- 350gramůVepřová kýta
- 250gramůFazolové lusky zelené
- 4stroužkyČesnek
- 1lžíceOmáčka sojová světlá
- 2lžíceOlej rostlinný
- 0,5kusChilli paprička
- 0,5kostkaCukr kostkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
17 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V misce smícháme ústřicovou omáčku, světlou sójovou omáčku a dvě polévkové lžíce vody.
- 2V pánvi wok rozpálíme olej, na středně silném ohni osmahneme na jemno nasekaný česnek do růžova. Přidáme na nudličky nakrájené vepřové maso a zprudka smažíme 3 - 5 minut, pokud není hotové. Přihodíme zelené fazolové lusky, nakrájené na 5 cm kousky, omáčku z misky a další 4 minuty vaříme. Dle potřeby dokořeníme.
- 3Hotové jídlo na talíři ozdobíme proužky chilli papričky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.