Vepřové se zelenými fazolkami

30 min.
Thajsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
17 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme ústřicovou omáčku, světlou sójovou omáčku a dvě polévkové lžíce vody.
  • 2
    V pánvi wok rozpálíme olej, na středně silném ohni osmahneme na jemno nasekaný česnek do růžova. Přidáme na nudličky nakrájené vepřové maso a zprudka smažíme 3 - 5 minut, pokud není hotové. Přihodíme zelené fazolové lusky, nakrájené na 5 cm kousky, omáčku z misky a další 4 minuty vaříme. Dle potřeby dokořeníme.
  • 3
    Hotové jídlo na talíři ozdobíme proužky chilli papričky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.