Vepřové smažené se zeleninou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
484 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
24 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso nakrájíme na nudličky. Rozpálíme ve woku olej, přidáme zázvor, rozetřený česnek, vepřové nudličky a smažíme 2 minuty za neustálého míchání. Přidáme pokrájenou mrkev, nakrájenou papriku bez semínek, rozpůlené vodní kaštany, fenykl a smažíme 3 minuty. Přidáme fazolové klíčky a smažíme minutu. Vyndáme z woku maso a zeleninu a udržujeme teplé. Do výpeku vlijeme čínské rýžové víno, cukr a kuřecí vývar. Smícháme solamyl s vodou na hladkou kaši a vmícháme směs do omáčky. Přivedeme k varu a povaříme, aby omáčka zhoustla. Do woku vrátíme maso a zeleninu a povaříme 2 minuty, aby se vše prohřálo a pokrylo omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.