Vepřové steaky s bylinkovou hořčicí
11 min.
Ingredience
- 600gramůVepřová kýta
- 1lžíceBazalka
- 1lžícePažitka
- 2lžíceOlej slunečnicový
- 1lžíceKoriandr čerstvý
- 2lžíceHořčice krémžská
- 2lžičkyOlej olivový jedlý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
370 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
27 g
Vláknina
111 mg
Cukr
66 mg
Postup přípravy
- 1Čerstvou bazalku, koriandr a pažitku smícháme s kremžskou hořčicí a olivovým olejem. Kýtu nakrájíme na 4 stejně velké plátky, které pak z obou stran potřeme připravenou směsí.
- 2Na pánvi necháme rozpálit menší množství slunečnicového oleje do kterého pak klademe porce masa a smažíme 3-6 minut podle tloušťky jednotlivých kusů tak, aby byly dobře propečené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.