Vepřové vnitřnosti sterilované
130 min.
Ingredience
- 200gramůJátra vepřová
- 200gramůVepřové srdce
- 200gramůVepřové ledvinky
- 1kusVepřová hlava
- 1lžičkaSůl
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
363 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
24 g
Sacharidy
1 g
Vápník
13 mg
Železo
11 mg
Postup přípravy
- 1Vepřovou hlavu a vnitřnosti vložíme do osolené vody, povaříme a nakrájíme. Rozdělíme do čistých sklenic, zalijeme vývarem z vaření a ihned zavíčkujeme.
- 2Sklenice urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu.
- 3Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném, studeném a tmavém místě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.