Vepřové vnitřnosti sterilované

130 min.
Česká republika

Ingredience

    • 200gramůJátra vepřová
    • 200gramůVepřové srdce
    • 200gramůVepřové ledvinky
    • 1kusVepřová hlava
    • 1lžičkaSůl
    • 1litrVoda pitná
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
363 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
24 g
Sacharidy
1 g
Vápník
13 mg
Železo
11 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou hlavu a vnitřnosti vložíme do osolené vody, povaříme a nakrájíme. Rozdělíme do čistých sklenic, zalijeme vývarem z vaření a ihned zavíčkujeme.
  • 2
    Sklenice urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu.
  • 3
    Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném, studeném a tmavém místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.