Vepřové závitky s hořčičným máslem

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
479 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
36 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
433 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky a dobře naklepeme.
  • 2
    Hořčici smícháme s 1/3 dávky másla a směsí potřeme připravené maso. Na každý plátek položíme 2 kolečka šunkového salámu a svineme do závitků.
  • 3
    Na zbylém rozehřátém másle a na oleji zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přidáme závitky a opečeme je. Podlijeme horkou vodou a za občasného podlévání dusíme doměkka.
  • 4
    Nakonec šťávu zahustíme hladkou moukou, dochutíme a chvíli povaříme.
  • 5
    Podáváme s vařenými bramborami a dušeným hráškem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.