Vepřový bok na grilu ve vínu

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
549 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
52 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriku nakrájíme na plátky, rajčata a cibuli na kolečka, maso na větší kousky.
  • 2
    Připravíme jehly na špízy a potřeme je trochou oleje. Nakrájenou zeleninu s masem postupně napichujeme na jehly. Hotové špízy osolíme, opepříme a vložíme do hlubšího pekáčku. Špízy polijeme vínem a necháme dvě hodiny v chladničce.
  • 3
    Grilujeme 10 minut za občasného otáčení.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.