Vepřový bok na grilu ve vínu
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 350gramůVepřový bok
- 2kusyRajčata
- 1kusPaprika oranžová
- 1lžičkaPepř bílý
- 1lžičkaSůl
- 20mililitrůOlej olivový
- 100mililitrůVíno červené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
549 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
52 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Papriku nakrájíme na plátky, rajčata a cibuli na kolečka, maso na větší kousky.
- 2Připravíme jehly na špízy a potřeme je trochou oleje. Nakrájenou zeleninu s masem postupně napichujeme na jehly. Hotové špízy osolíme, opepříme a vložíme do hlubšího pekáčku. Špízy polijeme vínem a necháme dvě hodiny v chladničce.
- 3Grilujeme 10 minut za občasného otáčení.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.