Vepřový bůček pečený s párky

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
579 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
58 g
Vláknina
21 mg
Cukr
5 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřový bůček zbavíme žeberních kostí, opláchneme a podélně protkneme oloupanými párky. Maso mírně osolíme, okmínujeme, vložíme do pekáče kůží dolů na rozsekané kosti a podlijeme vodou. Pečeme zvolna doměkka a dozlatova. Během pečení bůček přeléváme šťávou a podléváme vodou.
  • 2
    Před koncem pečení bůček obrátíme, nařízneme kůži na proužky a maso dopečeme.
  • 3
    Upečený bůček vyjmeme, do šťávy podle potřeby přilijeme vodu, krátce převaříme a procedíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.