Vepřový bůček s jablky
80 min.
Ingredience
- 600gramůVepřový bok
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1lžíceCukr krupice
- 3kusyJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
906 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
84 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
3 g
Cukr
19 g
Postup přípravy
- 1Maso vložíme do pekáčku kůží dospodu, přilijeme trochu vody a osolíme. Pečeme nejdříve asi 45 minut, potom maso obrátíme kůží nahoru, kůži nařízneme a dopečeme.
- 2Na pánev dáme oloupaná a na čtvrtky nakrájená jablka zbavená jádřinců, přidáme máslo, špetku cukru a zvolna dusíme.
- 3Maso nakrájíme na plátky a obložíme čtvrtkami jablek.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 3. 9. 2015
Vepřový bůček s jablky
Vepřový bůček s jablky jsem nachystala proto, že nám již chutnal vepřový bůček na jablkách. Je to obdobný recept a stejně jako ten předchozí mohu doporučit tento. Plnohodnotné jídlo, vyvážená chuť, úžasná vůně a hlavně spokojený žaludek. Dávám pět hvězdiček a určitě ho zkuste i vy.