Vepřový guláš II
60 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžičkaKmín drcený
- 750gramůVepřová plec
- 1lžíceSádlo škvařené
- 1lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
520 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
41 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
671 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Na sádle zpěníme očištěnou a drobně rozkrájenou cibuli. Omyté, očištěné a na kostky nakrájené maso přidáme na osmahnutou cibuli, osolíme a okořeníme. Z počátku dusíme maso bez podlévání a jakmile se vlastní šťáva z masa vysmahne, podléváme po malých dávkách horkým vývarem nebo vodou. Guláš bude tak šťavnatý.
- 2Jakmile je maso měkké, šťávu vysmahneme až na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme a ještě chvilku dusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.