Vepřový guláš se zeleninou a rajčaty

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
298 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
22 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté maso nakrájíme na kostky.
  • 2
    Očištěnou cibuli nakrájíme na drobno, zpěníme na sádle, přidáme maso, osolíme, chvilku podusíme. Poté přidáme rozkrájené kysané zelí.
  • 3
    Po 15 minutách dušení přidáme spařená a oloupaná rajčata (pokud nemáme rajčata, přidáme rajčatový protlak) a vše dodusíme do měkka.
  • 4
    Na závěr šťávu zaprášíme hladkou moukou a ještě krátce povaříme.
  • 5
    Jako přílohy podáváme noky, rýži a chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.