Vepřový guláš se zeleninou a rajčaty
60 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 4lžíceZelí kysané
- 4kusyRajčata
- 1kusSůl
- 600gramůVepřová plec
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžíceSádlo škvařené
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
298 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
22 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté maso nakrájíme na kostky.
- 2Očištěnou cibuli nakrájíme na drobno, zpěníme na sádle, přidáme maso, osolíme, chvilku podusíme. Poté přidáme rozkrájené kysané zelí.
- 3Po 15 minutách dušení přidáme spařená a oloupaná rajčata (pokud nemáme rajčata, přidáme rajčatový protlak) a vše dodusíme do měkka.
- 4Na závěr šťávu zaprášíme hladkou moukou a ještě krátce povaříme.
- 5Jako přílohy podáváme noky, rýži a chléb.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.