Vepřový guláš se zelím a rajčaty
90 min.
Ingredience
- 500gramůVepřové maso libové
- 5lžicZelí kysané
- 4kusyRajčata
- 2lžičkyPaprika mletá sladká
- 0,5lžičkaSůl
- 1lžíceSádlo škvařené
- 1kusCibule
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
369 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
25 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Nakrájíme nadrobno cibuli, zpěníme ji na sádle a přidáme na malé kostky nakrájené maso. Osolíme opaprikujeme a chvilku dusíme bez podlévání.
- 2Přidáme překrájené zelí a dusíme 15 minut. Pak přidáme oloupaná nakrájená rajčata a dusíme ještě 10 minut.
- 3Zaprášíme moukou a necháme přejít varem.
- 4Podáváme s chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.