Vepřový guláš se zelím a rajčaty

90 min.
Česká republika

Ingredience

    • 500gramůVepřové maso libové
    • 5lžicZelí kysané
    • 4kusyRajčata
    • 2lžičkyPaprika mletá sladká
    • 0,5lžičkaSůl
    • 1lžíceSádlo škvařené
    • 1kusCibule
    • 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
369 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
25 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme nadrobno cibuli, zpěníme ji na sádle a přidáme na malé kostky nakrájené maso. Osolíme opaprikujeme a chvilku dusíme bez podlévání.
  • 2
    Přidáme překrájené zelí a dusíme 15 minut. Pak přidáme oloupaná nakrájená rajčata a dusíme ještě 10 minut.
  • 3
    Zaprášíme moukou a necháme přejít varem.
  • 4
    Podáváme s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.