Vepřový guláš zahuštěný II

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
395 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
31 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté maso nakrájíme na kostky.
  • 2
    Dvě cibule rozkrájíme na jemno, zpěníme na lžíci sádla, zaprášíme sladkou paprikou a do základu přidáme hned rozkrájené maso. Vše osmahneme, osolíme, mírně podlijeme a dusíme téměř do měkka.
  • 3
    Mezitím si zvlášť připravíme z 1/2 lžíce sádla a mouky jíšku a ještě horkou, nezalitou ji přimícháme k masu. Vše řádně rozmícháme a společně dusíme do měkka.
  • 4
    Hotový guláš posypeme na drobno nakrájenými znojemskými okurkami, třetí cibulí rozkrájenou na kroužky a osmahnutou na zbytku sádla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.