Vepřový plátek v mléce
50 min.

Ingredience
- 200gramůVepřové maso libové
- 10gramůMáslo čerstvé
- 200gramůMléko polotučné
- 100gramůŽampiony čerstvé
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
24 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
500 mg
Cukr
990 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme je a opečeme nasucho. Podlijeme mlékem a zvolna dusíme.
- 2Šťáva má být mírně zahoustlá, zlatožlutá.
- 3Nakonec do pokrmu přidáme podušené žampiony a kousek másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.