Vepřový přírodní plátek
55 min.
Ingredience
- 160gramůVepřová kýta
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 20gramůCibule
- 20gramůřepkový olej
- 1lžičkaSůl
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
213 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
12 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
485 mg
Cukr
424 mg
Postup přípravy
- 1Maso omyjeme,nakrájíme na plátky, lehce naklepeme a po obou stranách osolíme.
- 2Na oleji zpěníme cibuli, vložíme maso, podlijeme vodou a doměkka dusíme.
- 3Plátky vyjmeme a šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve studené vodě. Provaříme a podle chuti dosolíme.
- 4Vrátíme maso zpět do šťávy a necháme znovu prohřát.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.