Vepřový sataj

40 min.
Čína
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
30 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
325 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme nasekanou cibuli, prolisovaný česnek, koření pěti vůní, rozdrcený kousek zázvoru, sójovou omáčku, med a olej. Vše umícháme na hladkou pastu.
  • 2
    Omyté maso nakrájíme na kostky a spolu s citronelou nakrájenou na plátky vložíme do mísy. Promícháme s připravenou marinádou a necháme 2 hodiny odležet.
  • 3
    Potom maso napichujeme na grilovací jehly a grilujeme 15-20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.