Vepřový špíz

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
717 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
52 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme maso a jablka na kostičky, citrón na plátky.
  • 2
    Nakrájené suroviny napichujeme na špejle.
  • 3
    V míse smícháme polovinu hořčice, polovinu pomerančové šťávy a olej.
  • 4
    Připravené špízy grilujeme 15 minut při častém otáčení, špízy potíráme připravenou marinádou.
  • 5
    Zbylé suroviny promícháme a podáváme se špízy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.