Vepřový závitek se špenátem

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
324 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
18 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
902 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špenát rozmrazíme a zbavíme vody.
  • 2
    Na teflonové pánvi s 10 g oleje připravíme směs ze špenátu a vejce, osolíme a do mírně prochladlé vmícháme nastrouhaný sýr.
  • 3
    Maso omyjeme, nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, plátky potřeme připravenou špenátovou směsí, osolíme, zabalíme do závitků a převážeme nití.
  • 4
    Na oleji zpěníme cibuli, vložíme závitky, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
  • 5
    Maso vyjmeme a šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve studené vodě. Důkladně provaříme a dle chuti dosolíme.
  • 6
    Ze závitků odstraníme nitě, vložíme je zpět do šťávy a ještě jednou prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.