Veronský salát s kuřecím masem

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
566 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
38 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
6 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso nakrájíme na nudličky. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme kuřecí maso, nakrájenou chilli papričku, med a římský kmín. Opékáme 10 minut za stálého míchání. Hotovou směs přendáme do mísy a necháme zchladnout. Promícháme s koriandrem.
  • 2
    Brambory uvaříme doměkka, zcedíme a necháme zchladnout.
  • 3
    Do vroucí vody vložíme fazolky a 3 minuty vaříme. Scedíme a necháme zchladnout. Smícháme brambory nakrájené na kostičky, rozpůlené fazolky, papriku nakrájenou na proužky, nakrájená rajčata a kuřecí směs.
  • 4
    Připravíme zálivku - smícháme olivový olej, chilli koření, ocet, cukr a nasekaný koriandr. Salát přelijeme zálivkou a můžeme ihned podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.