Vešalice - grilovaný telecí steak

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
650 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
55 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí maso omyjeme, odblaníme, odstraníme z něj šlachy a nakrájíme ho silnější steaky.
  • 2
    Maso naklepeme, osolíme, položíme do mísy, zalijeme olejem a necháme odležet na chladném místě minimálně 1 hodinu.
  • 3
    Před grilováním maso z mísy vyjmeme, okořeníme steakovým kořením a v průběhu grilování maso potíráme olejem.
  • 4
    Grilujeme dozlatova.
  • 5
    Servírujeme s cibulí pokrájenou na kolečka, paprikou a rajčetem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.